4 Mayıs 2014 Pazar

Android Yanlışlıkla Silinen WhatsApp Sohbet Geçmişi Nasıl yeniden elde etmek

Android Yanlışlıkla Silinen WhatsApp Sohbet Geçmişi Nasıl yeniden elde etmek


Böyle WhatsApp gibi anlık mesajlaşma servisleri bizim gün için günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Biz düzenli olarak sohbet ve kişi sayısı ile etkileşim için bu platformu kullanabilirsiniz. Ve biz gerçekten ilgileniyoruz bile günde birkaç kez bizim WhatsApp mesajları sayısını kontrol etmek asla unutmam.
Akılda WhatsApp popülerlik tutmak için, biz daha önce gibi uygulaması hakkında pek çok ipuçları örtülü var Görülme WhatsApp Son sakatlar ve Profil Pic nasıl , Çoklu WhatsApp hesapları nasıl kullanılır , PC / MAC için WhatsApp Nasıl Kullanılır ve Kaydet nasıl Sizin Rehber Profil resmi WhatsApp . Ve şimdi yanlışlıkla cihazınızda WhatsApp sohbet geçmişini silinmiş kurtarmak için nasıl öğrenmek için zamanı geldi. Daha fazla okuyun.

Kazara Android WhatsApp Sohbet Geçmişi Silinen Kurtar
Diğer mesaj servisleri üzerinde insanlar için iyi bir seçim yapar WhatsApp en çekici kısmı, onun basitliği. Bu yönelik olarak şekilde çalışır; hiçbir şey daha az ya da daha fazla bir şey.
Bu chasteness serin, ama aynı zamanda bazen bir dezavantaj olabilir. Dikkatsizce yerine başka bir seçenek 'Sohbet sil' üzerine dokunun ve ardından ikinci bir düşünce olmadan 'Evet' üzerine dokunun.Sonra yanlışlıkla telefonunuzdan önemli sohbet geçmişinin birini silinmiş olduğunu fark!
wa-sohbet-delete
Konuşma herhangi bir kayıt olmaksızın artık bitti. Yani sohbet geçmişini geri alma şansı nedir?

Yanlışlıkla WhatsApp Sohbet Geçmişi Silinen Kurtar

WhatsApp mesajları merkezi sunucularda telefon hafızasında değil saklanır. Bu mesajlar düzenli olarak yedeklenir ve bazı basit adımları takip ederek bir kopyasını alabilirsiniz. Ama yedek geri olmayacak sonra silinen mesajları hatırlıyorum. WhatsApp otomatik olarak 04:00 de yedek her gün alır ve o zaman kolaylıkla geri getirilebilir kadar konuşmalar oldu. Bu yedekleme klasörü / sdcard / WhatsApp / Veritabanları kaydedilir. Sen aşağıdaki yöntemi izleyerek WhatsApp sohbet mesajlarınızı geri alabilirsiniz. Bu yöntem takip etmek kolaydır.
Adım 1: Ayarlar -> Uygulamalar -> WhatsApp. App dokunun ve seçeneği "Verileri Temizle" seçeneğini seçin. Uyarı mesajı açılır zaman, OK tıklayın. Bu, tüm geçerli ayarlarını ve uygulama tarafından kaydedilmiş mesajları silecektir. Yakında yedeği geri olacak, merak etmeyin.
Adım 2: Geri dönün ve WhatsApp uygulamasını açın. Sen WhatsApp yapılandırma ekranını görmek mümkün olacak olabilir. Adımları izleyin. Eğer numarasını ekledikten sonra, bir 'Yedekleme bulundu' mesajı alırsınız.
Adım 3: 'geri' ve restorasyon işlemi başlayacak üzerine dokunun. Bazen bekleyin ve tamamlama mesajı alacaksınız, Devam üzerine dokunun.
WhatsApp-chat-kurtarmak
Adım 4: Tebrikler! Silinen mesajları artık geri döndü.

Silinen Görüntüler ve Videolar Al nasıl

Eğer WhatsApp ekranından bir görüntü veya video kaldırmak İlginçtir, bunun yerine sadece sohbet ekranından görünümünü gizlemek cihazdan silindi değil. Kolayca bir dosya yöneticisi aracılığıyla bu dosyalara erişebilirler. > Aç WhatsApp klasörü - - O senin Dosya Yöneticisi gitmek yapmak için> Medya. Orada Görüntüler, Video ve Audio klasörleri görebilirsiniz. Aradığınız dosyayı bağlı klasörünü açın. Ayrıca bir USB kablosu aracılığıyla Bilgisayarınıza cihazınızı bağlayarak bu dosyaları erişebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder