4 Mayıs 2014 Pazar

Profesyonel Android Top 5 Office Suite Uygulamaları

Profesyonel Android Top 5 Office Suite Uygulamaları


Android cihazlar Google Play Store ve mevcut uygulamalar ton var diğer Android pazarlardainternet üzerinden. Bu uygulamalar pek çok yarar sağlamak ve daha önce size bilgisayarlara bağımlı olduğu için Android telefonunuzda çeşitli görevleri yapmak kolay. Bazen kendisi telefon kullanarak ofis işleri bazı yapmanız gereken bir durum var. Windows'ta Microsoft Office popüler o kadar çok benzer ofis uygulamaları da bu amaç çözmek için Android Market'te mevcut olduğunu olmasıdır.
Bu uygulamalar, belge oluşturma / düzenleme, muhasebe işleri ve sunumlar gibi iş ile ilgili tüm ofis yapmak için izin verir. Yani burada ben Android telefonlar ve kolayca ofis işlevleri gerçekleştirmek için tabletler için seçilen en iyi 5 Office paketi uygulamaları sağlayan duyuyorum.

1.. Office Suite 7

OfficeSuite-7-Android
Office paketi 7 büyük bir açıklık ile iş yapma yeteneğine sahip yüksek performanslı bir ofis uygulamasıdır. Bu kullanıcılar, düzenlemek, baskı oluşturmak için izin verir ve hatta gibi pek çok farklı formatları ile belgeleri paylaşmak. Docx,. Docm,. Zip,. Pdf ve iyi tasarlanmış arayüzü ile birlikte çok daha fazla. Ayrıca Google Drive, DropBox, SugarSync, Kutu ve SkyDriveand ile entegre bulut depolama desteği vardır. App pro sürümü biraz pahalı ama mutlu dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor ve çoğu onunla tamamen memnun.
Fiyat: Ücretsiz / 14,99 $

Play Store Office Suite 7 indir 

2.. Kingsoft Office

Kingsoft Office
Kingsoft Office pek çok Android kullanıcıları tarafından kullanılıyor en popüler ofis uygulaması biridir.Diğer ofis uygulamaları pro fonksiyonları için ödenen veya zaman bir noktadan sonra, Kingsoft ofis kullanımı kesinlikle ücretsiz olduğu yerlerde onun popülaritesi için ana sebebidir. Diğer ofis uygulamaları ve kullanıcılara sadece aşk ile karşılaştırıldığında belgelerinin düzenlenmesi için bir etkinliğe sahiptir. Bu bulut desteği ile birlikte bir ofis paketinin tüm önemli özellikleri var. Bu. Doc,. Docx,. Xls,. Xlsx,. Ppt,. Pptx ve. Pdf gibi dosya uzantıları 23 tür destekler. Kolayca eski telefonları ve bellek alanı sınırlı sayıda olan sorunları olan kişiler tarafından kullanılabilir böylece Bu uygulama bellekte çok az boyutunu tüketir. Ücretsiz bir çözüm arıyorsanız, bu alabileceğiniz en iyi biridir.
Fiyat: Ücretsiz

Oynat Store'dan Kingsoft Ofisi İndir 

3. Quickoffice

Quickoffice-Android
Listede bir sonraki Google'ın ücretsiz ofis paketi uygulaması Quickoffice, olduğunu. Bu uygulamayı kullanarak, oluşturmak ve düzenlemek, Microsoft Word, Excel ve PowerPoint dosyaları. Ayrıca okumak ve düzenlemek için Google sürücü dosyaları erişebilirsiniz. Cihazınızda yer kazanmak olacak ama bu app kullanmak için Google Drive gerekir bu yüzden uygulama bulut dosyaları kaydeder. O buna kullanıcıları karıştırmayın olabilir özellik çok yok ama sadece aslında onların işi kolaylaştırmak için insanlar tarafından kullanılmakta olan bu özelliklere sahiptir.
Fiyat: Ücretsiz

Play Store dan Quickoffice İndir 

4. Belgeler 3,0 To Go

Belgeler-To-Go-3-0-Android
3,0 To Go Belgeler oluşturmak isteyen kullanıcı birçok farklı amaçlar çözmek için komple bir paket, görünüm, düzenleme excel / PowerPoint dosyaları, sac biçimlendirme, hücre sayısı, dondurma bölmeleri, şifre koruması, sıralama ve ders kesim, kopya, yapıştırmak geri al, yinele, kendi belgeleri için masaüstü senkronizasyonu grafik ve ayrıca. Tüm bu özellikleri, bu uygulama, bu tür İtalyanca, Portekizce, Brezilya, Almanca, Portekizce, Fransızca, İspanyolca, Japonca, Türkçe, Rusça ve böylece İngilizce, gibi pek çok farklı dilde kullanılabilir.
Fiyat: Ücretsiz Deneme / 14,99 $
Play Store dan Documents To Go indir 

5. CloudOn

cloudon-ofis-android
Sadece böyle arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla çevrimiçi bu belgeleri paylaşma gibi ofis belgeleri, oluşturma ve düzenleme dışında bazı ek özelliklere sahiptir çünkü CloudOn diğer Office programları uygulamalar farklıdır. Bu belgeler için e-posta tesis sağlar gibi CloudOn kullanarak, diğer kişilerle temas her zaman kalabilirler.
Fiyat: Ücretsiz Deneme / 2,99 $

Play Store dan CloudOn İndir

Sonuç

[Uyarı-not] Orada Oyun deposunda mevcut ofis uygulamaları onlarca, ancak bu bizim en trend listesi ve Android için yaygın olarak kullanılan Office Uygulamaları oldu. Başka ofis uygulamasını kullanabilir veya en sevdiğiniz birini kaçırmış, bize yorum yoluyla bildirin. [/ Alert-notu]

0 yorum:

Yorum Gönder