26 Ocak 2015 Pazartesi

Android Cihazlar için Tüm Zamanların En İyi 5 Müzik çalar uygulaması

Android Cihazlar için Tüm Zamanların En İyi 5 Müzik çalar uygulaması
Müzik herkesin sevdiği bir şeydir. Evet, herkes aynı müziği sevmez ki doğrudur, ama herkes emin müziğin en az bir çeşit seviyor. Müzik büyülü bir güce sahiptir, bu mutlu hissetmenize neden olabilir, bu bazen üzüyor ve sık sık duygularıyla oynuyor. Yalnız kaldıklarında bazı şarkıları dinlemek, diğer bir şarkı duymadan tek bir gün geçemez bazı insanlar vardır. Eğer iyi bir müzik çalar yoksa Ama, düzgün müzik keyfini olmaz.Yani, müziğin büyülü bir dokunuş zevk için iyi bir müzik çalar olması gerekir.
Bu gerçekleştirmek için birçok müzik çalarlar var. Eğer bir Android telefon kullanıyorsanız Ama sonra Android cihazlar tüm müzik çalarlar desteklemez gibi küçük bir sorun yüzleşmek zorunda. Yani, müzik dinlemek için düzgün, ilk büyük müzik çalar seçmek zorundasınız. İşte Android cihazlar için tüm zamanların en iyi 5 müzik çalarlar listesi, bu 5 oyuncuları arasında herhangi birini seçebilirsiniz.

1. N7Player

N7Player_Unlocker
Bu liste N7Player ile başlar. Bu özellikle sert ve rock müzik severler çok bu oyuncu takdir, çok popüler bir müzik çalar. Çoklu-dokunmatik arayüzü bu oyuncu çalışabilir.Bu oynatıcı sadece Android telefon destekler ve çok güçlü bir oyuncu. Hem yatay ve dikey modda kullanabilirsiniz. Bu Yakınlaştırma seçeneği ve lirik bir görünüm-up ile harika bir tasarıma sahiptir.
Tam işlevselliği ile N7Player deneme sürümü 14 gün boyunca ücretsizdir. Tam sürüm 1,99 $ Play mağazasında mevcuttur.

2. PowerAMP Müzik Çalar

Poweramp-Tam Sürüm-Unlocker
PowerAMP Müzik Çalar gençler arasında çok popüler bir müzik çalar. Bu ikinci Burada listelenen, ama pek çok taraftar önce onu yapmak önerebilir! Bu oyuncunun şöhret ana nedeni 10-bant grafik ekolayzır inşa olmasıdır. Bunun bir sonucu olarak, herhangi bir biçimde bir müzik destekler. Bu ayrı ayrı bas ve tiz ayarlarını yapabilirsiniz, çok iyi bir ses seçeneği vardır. Bu size müzik dosyalarını kolay bir erişim verecek ve istediğiniz kadar çok çalma listeleri oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda güzel çapraz-solma ve lirik ekran, FM ovma vardır. Sen MP3 etiketlemek ve de bazı düzenleme yapabilirsiniz.
15 gün tam özellikli deneme süresi sunuyor ve size bittikten sonra kullanmak için 3,99 $ ödemek zorunda.

3. Winamp

winamp_android
Winamp yıldır popüler bir müzik çalar ve PC masaüstü kullanıcılarının çoğu bu oyuncu kullanıyor. Bu sizin cihazlar için tam bir müzik yönetimi çözümü sunuyor. Yönetmek ve kolayca android cihazınıza Windows PC veya MAC eşitleme müzik bu kullanma.
app ücretsiz sürümü, normal kullanıcılar için yeterince iyi ama eğer biraz daha fazla özellik arayan bir müzik bağımlısı ve, sen 4,99 $ için Winamp Pro sürümünü alabilirsiniz.
Play Store'da Winamp

4. MixZing

mixzing_android
İlk gördüğünüzde MixZing sıradan görünebilir, ancak herhangi bir diğer tipik medya oynatıcılar bulamazsınız biraz serin özelliklere sahiptir. MixZing ana gibi özellik otomatik olarak müzik kitaplığından dinlediğinizi benzeyen şarkıları çalmak için izin verir 'Mood Oyuncu "dir.
MixZing reklamları ile ücretsiz, ancak reklamlar nefret eğer 4,99 $ için upgrader sürümü için gidebilirsiniz.

5. PlayerPro Music Player

PlayerPro_music_player_android
Listedeki son bir Player Pro Müzik Çalar olduğunu. Bu şarkı ve şarkı sözleri kaydetmek arama, indirme, yüksek bir yeteneği vardır. Bu çok şık bir ekolayzır, klasik klasör görünümü ve farklı geçmişlere sahip. Kullanın ve müzik delilik hissedeceksiniz.
PlayerPro 10 günlük şeyler denemek için deneme sürümünü sunuyor ve app isterseniz 4,95 $ için satın alabilirsiniz.
Peki bu Android cihazlar için en iyi 5 müzik çalarlar, bunlar arasında birini ve müzik keyfini her zaman seçin. Kullandıktan sonra deneyiminizi paylaşın.

0 yorum:

Yorum Gönder