23 Şubat 2015 Pazartesi

AirFighters Pro Android oyun APK+DATA Son Sürüm Full indir

AirFighters Pro Android Oyun APK+DATA Son Sürüm Full indir AirFighters Pro Android Oyun APK+DATA Son Sürüm Full indir ,AirFighters Pro Android Oyun APK+DATA Son Sürüm Full indir indir,mobil Oyun, AirFighters Pro Android Oyun APK+DATA Son Sürüm Full indir Android Oyun, AirFighters Pro Android Oyun APK+DATA Son Sürüm Full indir Android,Android game, AirFighters Pro Android Oyun APK+DATA Son Sürüm Full indir Android Uygulama indirme ve tanıtım sitesi

AirFighters Pro v2.01 APK+DATA Son Sürüm Full indir  APK Uçak Oyunu Apk-Paylaş ile indir


Gerçekçi dünya haritaları ve navigasyon, 500 üzerinde fiili havaalanları, 1.107 pist, uçak gemileri ve gerçek zamanlı hava koşulları.
Plan ve taktik senaryoları paylaşmak, dünya kampanyası kendinizi test, köpek mücadelede diğer uçaklar karşı mücadele. Sınırları olmayan bir macera.

görülmemiş GERÇEKÇİLİK
Dünyanın en büyük havaalanlarından 569 doğru çoğaltılamaz yerleri ve pist uzunlukları mevcuttur.
Eğer kullanabileceğiniz uçaklar performansı, özellikleri ve yakıt kapasitesi, gerçek hayat vardır: Eğer değişken geometrili kanatları yararlanmak ve gezegendeki en iyi savaş uçağı kokpitinde sinek, dikey kalkış kendinizi test edebilirsiniz.
Uçuş motoru yeryüzünün tüm yüzü gidin, ancak yakıt kapasitesi dikkat ve zamanla uçakta yakıt ikmali için sormak emin olmalarını sağlar.

sürükleyici bir Oyun
Mevcut özenle seçilmiş misyonları ile eğitmek ve daha sonra yayımlanan en iyi senaryoların parçası olacak "dünya" kampanyası, kendinizi test edin. Hiç şiddetli düşman jetleri karşı karşıya gelecek köpek kavgada bir uçan ace ol. Daha iyi puan almak için kupa kilidini.

SİZİN senaryoları planlayabilir
Simülatörü tüm mevcut ayarlama elemanları, dünyanın bir alanı seçin ve taktik senaryo oluşturun. En iyi senaryoları yayınlamak ve diğer pilotlar ile paylaşabilirsiniz.

UÇAK TAŞIYICILAR - ASKERİ OPERASYONLARI
Sizin misyonlar için bir üs olarak uçak gemileri kullanarak, Sizin eylem yelpazesini genişletmek olabilir.

Mevcut Uçaklar:
F / A 18 Super Hornet
F-14 Tomcat Süper
A-6 Saldırgan
F4E Phantom II
MiG-29K Dayanak
AV-8B Harrier II
F35B Lightning II
F-16 Falcon
Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 7 Ekim 2014)
Düzeltmeler
SU-47 BERKUT
F-22 RAPTOR
grafik iyileştirmeler
performans optimizasyonları
Gerekli Android O / S: 2.3.3+

Rar Şifresi fullindir.co




0 yorum:

Yorum Gönder