11 Nisan 2015 Cumartesi

The Inner World Android oyun APK+OBB DATA

The Inner World Android Oyun APK+OBB DATA The Inner World Android Oyun APK+OBB DATA ,The Inner World Android Oyun APK+OBB DATA indir,mobil Oyun, The Inner World Android Oyun APK+OBB DATA Android Oyun, The Inner World Android Oyun APK+OBB DATA Android,Android game, The Inner World Android Oyun APK+OBB DATA Android Uygulama indirme ve tanıtım sitesi

The Inner World v1.4 APK+OBB DATA 

Apk-Paylaş Açıklama


Değerli müşterilerimiz! Bu (Samsung Galaxy S3 ve S4 gibi) bazı ortak akıllı şu anda Google Play mağazasından Oyun indirirken dışında gibi görünüyor. Biz hemen bu sorunu tespit edilir ve birkaç saat içinde mevcut olmalıdır. Bizi izlemeye devam edin!

En iyi Alman Bilgisayar Oyunu 2014 olarak ödüllendirildi
En iyi Alman Aile Oyunu 2013 olarak ödüllendirildi

Robert biraz clueless, bir acemi, ama altın bir kalp ile. O Asposia en büyük rüzgar manastırda bir mahkeme müzisyen olarak huzurlu bir hayat yaşıyor. Fizik yasalarına aykırı, Asposia yeryüzünde sonsuz bucaksız çevrili bir büyük, içi boş bir alandır.Dünyanın hava üç rüzgar çeşmeler aracılığıyla sağlanan, ama sonra bir rüzgar çeşme gibi diğer petered ve rüzgar tanrılar Asposia geldi, ani Robert her bir kasırga ortasında onu bulunur.


Birlikte gizemli hırsız Laura, onun iyi niyetli ve hiçbir ipucu yardımıyla, Robert rüzgar kayboluşu sırrını keşfetmek için onun maceraya kapalı ayarlar.Genç maceracı dünyayı kurtarmak mümkün olacak mı? Ve Laura'nın gizli niyetleri ne ...?

Özellikler, Özellikleri, Özellikler! Çok komik diyalogları: İç Dünya sizin için bekleyen içerik ton ile bolca olmanın ne demek olduğunu gösteren yerdir! Çok sayıda zor bulmaca! Tamamen sevgi ve özveri ile çizilmiş bir el yapımı dünya (en azından 325!) Sayısız ayrıntıları keşfetmeye davet ediyor. A patentli çok seviyeli ipucu sistemi Oyunu bitirmek için herkes tanır! Harika rahatlatıcı bir atmosfer! Stereoskopik olmayan el yapımı 2D Göz-şımartan arka (!) - Tüm mevcut grafik trendleri karşı gidiyor! Beş muhteşem bölümler! Herhangi Asposian burun daha fazla katlanmış hikaye! Çarpıcı karikatür gibi animasyonlar!Asposia menşe yanı sıra profesyonel ses eylemi beri en epik müziği - hatta dudak senkronizasyonu! Kesme sahneleri sürü! Opsiyonel noktaları! Ve tabii ki: Robert, Asposia için çok-çok-çok-çok-son umut!
Metinler ve ses kazaklar 100 İngilizce% (ve Almanca) -
Tam Oyun, hiçbir In-App-Alımlar
tablet desteği
Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 31 Temmuz 2014)
Tüm desteklenen cihazlarda (Samsung Galaxy S2, ..., S5, vb) Sabit indir hata **
Gerekli Android O / S: 2.3 +


Fullindir.co The Inner World v1.4 APK+OBB DATA indir

Rar Şifresi fullindir.co






0 yorum:

Yorum Gönder