24 Ocak 2015 Cumartesi

en iyi android tarayıcıları incelemeleri

Android akıllı telefonlar ve tabletler için 5 En Tarayıcılar
Eğer Android smartphone veya tablet tarama deneyimini değiştirmek için bir ruh hali içinde misiniz? İyi! Android her zaman stok tarayıcısı daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz alternatiflerin sayısını sağlar.
5best-tarayıcı-android
Android stok tarayıcı işi alır olsa bile, stok tarayıcısı daha güçlü daha hızlı olan pek çok seçenek, daha hafif, var. Biz akıllıca bir seçim yapmak yardımcı olmak için bu makalede android akıllı telefonlar ve tabletler için en iyi 5 tarayıcıları sonucuna varmışlardır. Her tarayıcı kısa bir açıklama içerir ve standout birkaç özellik söz. Bu kriterler üzerinde bir kafa-kafaya karşılaştırma değil, ancak verilen birçok kullanıcı bu şeyi almak dahili Android tarayıcısı dışındaki seçenekler vardır bildirmek için.

Dolphin Tarayıcı

Yunus android akıllı telefonlar ve tabletler için en iyi web tarayıcısı için bizim ilk seçim olduğunu. İstediğin gibi "eklentiler" eklemek için onun yeteneği ile diğer tarayıcıları üzerinden öne çıkmaktadır. Bu eklentiler kullanarak kolayca özel ihtiyaçlarına göre tarayıcınıza çeşitli özellikler ekleyebilirsiniz. Tarayıcı hızlı ve daha düzgün ve favori siteleri ve uygulamalar, ses ve jest kontrolü kısayolları ile giriş ekranını özelleştirme izin verir, ve kullanıcı ayarları uyarlanabilir. Çok iyi görünümlü bir kullanıcı arayüzü vardır ve o da sekmeli tarama yapmanızı sağlar. Eğer flaşı Flaş yüklü birçok tarayıcı, bu günlerde yapmak değil cihazınızda içinde. Diğer önemli özellikleri şunlardır:
  • Çok noktalı dokunma ve çift dokunun zoom destekler
  • 50'den fazla kullanışlı eklentiler Evernote, Jetpack ve reklam blokerler vardır.
  • Otomatik tamamlama önceki ziyaret edilen siteler ve yer imi sonuçlarına akıllı adres çubuğu.
  • Imleri, eklentiler ve uygulamalar için tek tokatlamak erişimi sunmaktadır.
  • Uygulamalar eklemek kolaydır ve tek bir dokunuşla onları düzenliyoruz.
yunus-tarayıcı-android

Opera Tarayıcı

Opera web tarayıcısı, hafif, temiz ve esnektir. Bu hızlı çalışır ve en son android cihazlar destekleyen özellikleri ile yüklenir. Bu internet hızı Off-road modu aktive ederek yavaş olsa bile göz atmak için kullanım sağlar. Tarayıcı internetten müzik ve film arayabilirsiniz indirilen yöneticisi ile yüklenir. Bu özel bir tarayıcı modu güvenli bir tarama yapmak için bize sağlar vardır. Bu kolaylığı ve hızlı arama için üst bizim favori web sitesi gösterir. Cep Opera tarayıcısının son sürümü ile uyumlu değilse de Mobil Klasik ya da Opera Mini kullanabilirsiniz. Bu Dolphin'in eklentileri veya Chrome'un sadeliği sunmuyor ama çoğu tam boğazlı multimedya desteği sağlamaz. Bu oyun deposunda orada en HTML5 hazır tarayıcı.
opera tarayıcı-için-android

Krom Tarayıcı

Android için Chrome tarayıcısı diğerlerine göre web sayfalarını daha yükler. Aynı zamanda birkaç isim, gizli tarama, çok amaçlı adres çubuğuna gibi masaüstü mevkidaşının elemanlarının çoğunu destekler. Bu, sayfa yükleme gibi özellikleri kullanarak kaydırma ve yakınlaştırma kendisini hızlandırır. Çok sayıda sekmeler arasında geçiş yapmak kolaydır. Kendi gizlilik modu var ve kullanıcılar için güvenli bir platform sunuyor gelmiştir. Ancak krom hiçbir şekilde Flash destekleyen değil ve tarayıcı Android 4.0+ gerekli.
krom-tarayıcı-için-android

Firefox Tarayıcı

Firebox tarayıcı daha kısa sürede başlar ve hızlı sayfaları yükler. Eğer bir plug-in bağımlısı iseniz, Firefox browser istediğiniz gibi kullanmak için izin veren bir kaç isim size LastPass şifre yöneticisi, Evernote ve Adblock Plus gibi uzantıları çok sağlayacaktır. Bu video formatlarını geniş destekler ve kolaylıkla onları oynar. Özellikle Flash içeriği için, HTML5 ve web API'leri destekler, ancak onun katılıyor multimedya maharet yoksun.
firefox-android

BİR Tarayıcı

Eskiden iBrowser olarak bilinen - Basit ve şık bir kullanıcı arayüzü var. Daha iyi hız almak için 2G ağlarda temel görünümüne değişiklikleri otomatik anahtarlama sistemi vardır. Optimizasyonu indiriliyor biz bir çağrı katılıyor bile yüklemeleri ile devam yapar. Bu güzel ve nezih ekran anahtarları bir düello motoru var. Bu esneklik için yazı tipi boyutunu özelleştirmek için izin verir. Aynı zamanda herhangi bir ekstra eklentileri olmadan seçilen alanın veya kaydetmek için herhangi bir sayfayı ve pay yakalamak için izin verir.
tek-tarayıcı-andromint

0 yorum:

Yorum Gönder